Terre d'Azur maakt uw dromen waar

N

Producten op voorraad

Custom made producten

Portugese tegels badkamer

Het wordt steeds populairder om Portugese tegels in de badkamer te leggen. De Portugese tegels zijn al eeuwenoud. De Moren bedachten tien eeuwen geleden een bepaalde techniek van tegels maken en plaatsten deze rijkversierde tegels in paleizen en andere luxe vertrekken. De techniek werd naar Europa gebracht en werd met name populair in Portugal. Vandaar dat deze tegels, ook wel cementtegels genoemd, tegenwoordig vooral bekend staan als Portugese tegels. U kunt ze kopen bij Terre d’Azur.

Portugese tegels: een unieke toevoeging aan uw badkamer

Portugese tegels worden ook wel cementtegels genoemd en bestaan uit cement, zand en water. Ze hebben een toplaag van marmerpoeder, kiezelpoeder en organische kleurpigmenten. Het patroon op de tegels wordt gemaakt met een koperen mal. De kleurpigmenten worden kleur voor kleur in de mal gegoten waardoor een patroon ontstaat. Ieder patroon is mogelijk en daardoor zijn er vele soorten Portugese tegels te koop die u in uw badkamer kunt laten leggen. Terre d’Azur haalt deze Portugese tegels bij lokale tegelfabrieken. Authenticiteit is gegarandeerd.

Bescherming van Portugese tegels

Als u de Portugese tegels in uw badkamer goed wilt beschermen tegen bijvoorbeeld water of vlekken, kunt u een impregneermiddel kopen bij ons. Wanneer u de tegels impregneert met dit middel worden ze waterafstotend en vlekbestendig. Onderhoud is daarna gemakkelijker. Wilt u meer weten over onze tegels of beschermings- en onderhoudsmiddelen? Neem dan contact met ons op via 06-53291330 of 06-51267183, of mail naar info@terredazur.nl

Meer zien?

We hebben een breed assortiment aan tegels.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht