Terre d'Azur maakt uw dromen waar

N

Producten op voorraad

Custom made producten

Jaren 30 tegels

Geef een vintage look aan uw woning met typische jaren 30 tegels. Een belangrijk kenmerk van deze klassieke tegels, is oog voor detail. Denk hierbij aan opvallende kleurcombinaties, afwerklijsten en tussenranden. Jaren 30 tegels zijn te herkennen aan hun mooie diepe kleuren en glimmende uiterlijk. Kiest u ook voor een vintage uitstraling in uw woning? Bestel uw tegels dan bij Terre d’Azur in Rijen!

Ga voor maximale authenticiteit in Rijen met jaren 30 tegels

Houdt u ook zo van de jaren 30 stijl? En wilt u uw jaren 30 woning zo authentiek mogelijk inrichten? Dan zijn de juiste jaren 30 tegels onmisbaar voor u. Neem daarom snel een kijkje in ons assortiment. Wij leveren klassieke tegels in diverse vormen, maten, kleuren en uitvoeringen. De kans is groot dat u de tegels vindt waar u naar zoekt. En is dat niet het geval? Laat het ons weten, dan maken wij uw tegels op maat, zodat ze precies voldoen aan uw wensen.

Meer informatie? Neem snel contact op!

Heeft u de tegels van uw dromen gevonden in ons uitgebreide assortiment? Wilt u uw tegels door ons op maat laten maken? Of wenst u advies te ontvangen om uw interieur in te richten in de stijl van de jaren 30? Neem dan snel contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 06 – 53 29 13 30, mailen naar info@terredazur.nl of ons online contactformulier in te vullen.

Meer zien?

We hebben een breed assortiment aan tegels.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht